Thursday, 19 September 2013

Tahaluf Siyasi PAS - DAP tepat Ditakrif sebagai Tahaluf Sioi-Si (Gila-Mati)

DISINI PENULIS SIARKAN KOMEN DRP SALAH SEORANG 'ANONYMOUS' YANG MAHU DIKENALI SEBAGAI ANA MUSLIMAH..MENGENAI TAHALUF SIASI YANG SEBENARNYA TAHALUF SIOI-SI.TAHALUS SIASI atau TAHALUS SIAO-SI. Which is which ? (Yang mana satu ?)

"(Melayu tidak bersatu hati. Masing-masing mempunyai agenda tersendiri. Melayu tidak mahu dengar nasihat sesama Melayu. Melayu memandang rendah sesama Melayu. Inilah hati Melayu) .. seperti yang ditulis oleh Ridhuan Tee

Benar dan benar dan memang benaaarrrrrrrrr ........

Ini lah dia puncanya melayu semakin lama semakin lemah dalam penguasaan politik di negara ini.

Saudara Ridhuan, izinkan saya menambah sikit lagi kepada kenyataan anda itu ...

" Melayu adalah satu kelombok masyarakat yang hidup penuh dengan kepura-puraan. Melayu juga adalah pelakon yang paling hebat di pentas sandiwara di negara ini "

Saya ada fakta, ini bukan tuduhan liar. Hanya melayu yang " membuta babi " sahaja yang tidak mahu menerima hakikat. Ini dia faktanya :

MELAYU BERSATU HATI, BERSATU MATLAMAT, BERSATU PERBUATAN DALAM SOLAT TAK KIRA SAMA ADA SOLAT NAFSI (SENDIRI-SENDIRI) ATAU SOLAT JAMAAH KERANA AGAMA MEREKA HANYA MENERIMA DAN MENGIKTIRAF SOLAT YANG SEBEGITU RUPA SAHAJA. LALU MEREKA MENIPU TUHAN MEREKA (ALLAH) SEOLAH-OLAH MEREKA BERSATU SEBAGAIMANA YANG DIPERINTAHKAN OLEH TUHAN MEREKA. SETELAH SELESAI SOLAT MAKA MEREKA KEMBALI BERCAKARAN HANYA KERANA MEREBUT KUASA DAN BAHAGIAN, WALHAL MEREKA SEPATUTNYA DUDUK BERBINCANG SESAMA JAMAAH UNTUK MEMBAHAGIKAN KUASA DAN BAHAGIAN SAMA RATA SAMA ADIL DI KALANGAN MEREKA ATAS NAMA SEMANGAT PERMUAFAKATAN ISLAM.

Saya tidak takut mahu mengatakan ADA MELAYU YANG SANGAT SADIS KEPADA TUHAN MEREKA SEHINGGA TERGAMAK BERPAKAT DENGAN MUSUH ISLAM UNTUK MENEGAKKAN ISLAM DI BUMI MALAYSIA INI SEDANGKAN SAUDARA SEISLAM ADA DI SEKELILING MEREKA.

Saya ingin mengingatkan kepada kelompok melayu tersebut HANYA MUSUH ISLAM YANG GILA (SAKIT MENTAL) SAHAJA YANG AKAN DENGAN IKHLAS MEMBANTU ANDA UNTUK MENEGAKKAN AGAMA ISLAM.

Saya ingin bertanya kepada kelompok melayu tersebut ANDAI KATA MEREKA (MUSUH ISLAM) MINTA ANDA MEMBANTU MEREKA BERJUANG UNTUK MENEGAKKAN AGAMA MEREKA ADAKAH ANDA SANGGUP ATAS NAMA TAHALUS SIASI.

Saya ingin memperbetulkan persepsi anda ANDAI KATA ANDA TIDAK SANGGUP UNTUK MEMBANTU MUSUH ISLAM DALAM PERJUANGAN MENEGAKKAN AGAMA MEREKA, SEDANGKAN ANDA DI BANTU OLEH MEREKA (MUSUH ISLAM) DALAM PERJUANGAN UNTUK MENEGAKKAN AGAMA ISLAM .. Jangan anda sebut permuafakatan anda dengan mereka sebagai TAHALUS SIASI .. paling tepat sebut saja sebagai TAHALUS SIAO-SI (KERJASAMA GILA-MATI).

Apa itu TAHALUS SIAO-SI : Satu pakatan diantara dua pihak yang secara terang dan nyata bermusuhan sejak berzaman, dengan matlamat untuk mengalahkan satu lagi pihak yang menjadi musuh bersama mereka, dan setelah berjaya mengalahkan musuh bersama, mereka akan kembali bermusuhan seperti keadaan sebelum terbentuknya TAHALUS SIAO-SI diantara mereka.

Saya katakan pakatan PAS-DAP sebenarnya jatuh dalam kategori TAHALUS SIAO-SI. Maksud saya, setelah Umno berjaya dijatuhkan maka PAS dan DAP akan kembali bermusuhan seperti sebelumnya, malah saya jangka akan lebih dahsyat lagi. Dan akhirnya keamanan dan kesejahteraan negara akan menjadi GILA dan akan ada rakyat yang MATI (Terkorban).

Wahai umat islam khasnya yang menyokong PAS, ingat lah BAHAWA PARA PEMIMPIN PARTI KAMU SEDANGKAN MENGADAKAN SATU BENTUK PAKATAN GILA DENGAN DAP (MUSUH ISLAM) YANG AKHIRNYA BOLEH MENYEBABKAN ISLAM MATI DI BUMI MALAYSIA INI. 

Sedar lah kalian sebelum terlambat. Hayati dan fahami kebimbangan yang diluahkan oleh seorang lelaki bangsa Cina yang dahulunya bernama Tee Chuan Seng tetapi kini beliau merasakan dirinya adalah sebahagian daripada bangsa Melayu kerana beliau seagama dengan kita."

Ana Muslimah

Wednesday, 18 September 2013

Siapa kata melayu tak makan babi ?ANCAMAN TERHADAP ORANG - ORANG MELAYU ISLAM MALAYSIA .. KERAJAAN PERLU AMBIL PENDEKATAN SERIUS DALAM MENANGANI  MAKANAN RUGI PUAK DAPig INI.
"Kita di persatuan menerima berbagai2 aduan..aduan makanan aduan ubat aduan perumahan aduan credit kad aduan segala gala aduan lah. Tapi apa pun antara  yang kita aaaa rasa perlu hightlight adalah mengenai kesihatan kita.aaa antara aduan terkini adalah berkaitan dengan aaa tepung yaa.. ia melibatkan racun..

dimana rupanya selama hari ni apa yang kita dpat tahu orang2 dimalaysia ni makan tepung yang kira2 nya beracun.. aaaa tepung di lalu didi aaaa melalui proses aaa bleaching bleaching bahasa melayu saya rasa Clorox la kot.di cloroxkan supaya dia putih.pasal apa tepung ini tidak putih kerana tepung yang kita bawak masuk ini tepung adalah kualiti untuk makanan binatang ataupun tepung yang murah atau pun yg rosak.jadi untuk memutihkan tepung dia terpaksa buat bleaching jadi putih macam bleaching muka kan.. orang nak jadi muka putih pun dia buat bleaching jugak.jadi sekarang ni dia bleaching bleaching apa ni drp tepung ..jadi drp tepung yang tak baik yg rosak tu jadi putih dan dijual kepada orang ramai tanpa mengetahui betapa orang ramai mengetahui benda ini beracun.dia menggunakan benzoid perokside yang boleh aaa apa ni mengakibatkan kanser melibatkan aaa apa ni artharitis macam macam boleh tengok kita tengok kita kita search benzoid benzoid …perokside kita tengok macam macam … malah  sebenarnya penggunaan benzoid perokside ni Indonesia pun ban..china pun dah ban ..europe apa cerita lagi dan benda macam ini kita pengguna jadi kita hari2 ditipu dan kita kadang2 kita melihat lihat benda ni benda senang..tetapi kita perlu paham ya …kita makan murah ..tapi akhirnya esok yang sakit nya kita bill bill aaa hospital di malaysia ni cukup banyak kerana banyak sangat orang sakit  aaa berbagai bagai penyakit.sebenarnya benzoid perokside tu aaamm juga dikatakan penyebab kepada diabetic. Setelah penggunaan benzoid perokside kepada tepung, tepung telah aaaa di cuci maknanya dia tidak ada protein tidak ada gluten tidak ada apa apa pun. Tepung ni macam kosong la.. effect negative kata orang dia punya kualiti tu negative jadi untuk aaa mematuhi peraturan world health organization kami juga mendapati tepung ini di tambah atau di enriched dengan vitamin B.

jadi vitamin B ini bila bila tambah vitamin B dia seharusnya memberi tepung ini khasiat yang telah hilang. Untuk matlumat kita semua ..vitamin B ini dia ada pokok ..prosesnya agak mahal ..dia ada di rusa..nak cari rusa susah sikit lah zaman sekarang ni kan . kena pergi ke parlimen baru ada rusakan tapi tah berapa ekor kan …

lepas tu atau pun yang banyak yang banyak ekornya yang kaki  pendek tu..haa  itu  banyak .jadi diaorang ..kami di di beritahu aaa vitamin B  yang datang tu drp babi..tapi orang kata sikit  ja..kami juga diberitahu banyak aaaaaa aarrrp apa ni puak puak yang mengatakan benda ni  sikit..sikit tak pa boleh ka kalau haram .. ok ke …? Haa makan sikit ok.. jadi tak hairan lah kalau kita dah makan benda sikit .. lama lama jadi bukit dan ada kawan kawan cina saya katakan.. siapa kata melayu tak makan babi..setengah setengah tu kata mungkin setengah ekor …

bukan setengah ekor  babi!! Setengah ekor babi babi besar tu setengah pasal dah over the period kita makan ubat ..kita makan aaa apa ni vitamin makan gelatin makan …segala galanya mengandungi babi..jadi  ingat ya bukan setengah ekor babi yang pendek tu dia babi yang besar tu kata dia..kalau dah berpuluh tahun dah banyak kita makan..so kita berhati hati la." - datuk nadim johan SUkerja PPIM -

Monday, 16 September 2013

RINTIHAN PEJUANG SYIAH @KHALIDISMATH TERHADAP KEMATIAN CHIN PENG

'Mungkin','kalau' dan 'sepatutnya'...itu semua andaian dan halusinasi untuk menegakkan kebathilan menjadi kebenaran
SYIAH ITU TERANG SESAT LG MENYESATKAN..

Chin Peng Mati

Ching Peng dilaporkan mati di Bangkok. Ucapan takziah kepada parti DAP dan pemimpin mereka yang menyanjungi dan meratapi pemergian wira fahaman komunis yg bermaharaja lela di tanah Melayu suatu masa dulu dan kini.
Say No And Good Bye To Communist.

Sunday, 15 September 2013

Pantau Perlaksanaan Elak Ketirisan @najibrazak

Najib Razak telah mengambil inisiatif memperkasa dan mengukuhkan ekonomi bumiputera.Sungguhpun begitu kejayaan ini dilihat akan berjaya sekiranya perlaksanaan nya telus dan tiada sebarang ketirisan.

Pemantauan perlu agar langkah ini dilihat tidak sia sia dan tidak ditakrif sebagai satu drama,sendiwara dan pentomen retorik semata mata.