Thursday, 12 September 2013

Dap dan kalimah ALLAH


Kegagalan DAP dalam mengambil tampuk pemerintahan kerajaan Malaysia tidak bernoktah di PRU13. Sebaliknya DAP telah mengatur strategi bijak tanpa disedari dalam melemahkan kuasa mutlak orang orang melayu, antaranya memisahkan sokongan melayu kepada beberapa kumpulan ..samaada badan ngo mahupun parti politik .

Kini rancangan licik DAP telah fokus kepada penggunaan kalimah ALLAH oleh kelompok dan puak gereja di Malaysia. Selain daripada cuba mengelirukan umat Islam Malaysia secara otomatis akan melemahkan kekuatan dan ukhwah umat Islam melayu Malaysia.

Keputusan rayuan penggunaan kalimah Allah seperti yang telah dibicarakan oleh mahkamah 2 hari sudah telah ditunda ke bulan depan.

Oleh itu wajar bagi umat Islam..tak kira apa fahaman parti politik dan badan badan NGO..wajib bagi kita pertahankan kalimah ini.


1 comment:

 1. DOA IKHLAS

  Kenapa lah Nik Aziz, Hadi Awang dan barisan kepimpinan ulamak dalam Pas bengap dan bodoh sangat. Saya nak bagi tahu para ulamak dalam Pas bahawa :

  " Ada pun tujuan pihak Kristian nak menggunakan kalimah Allah dalam bible bahasa melayu adalah berniat untuk mendekatkan orang melayu (generasi selepas saya dan para ulamak Pas) kepada agama Kristian "

  Memang layak sangat kalau kita memanggil Nik Aziz, Hadi Awang dan para ulamak Pas yang menyokong penggunaan kalimah Allah dalam bible bahasa melayu dengan gelaran :

  Nik Aziz Laknatullah
  Hadi Awang Laknatullah
  Nasrudin Hassan Laknatullah
  .... dan yang lain2 nya.

  Doa dari ku :

  " YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM SELAMATKAN ANAK BANGSA KU DARIPADA MENJADI KRISTIAN. YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM BERIKAN KEMENANGAN KEPADA KERAJAAN MALAYSIA DALAM PERBICARAAN MENGHALANG PENGUNAAN NAMA SUCI MU DALAM MAJALLAH HERALD DAN BIBLE BERBAHASA MELAYU. AMIN .... "

  Ana Muslimah

  ReplyDelete