Friday, 13 September 2013

MUKA @NAJIBRAZAK DIPALU DENGAN SELIPAR CAGU !


Hanya kerana tak puashati paip tandas tidak dipasang,pendawaian letrik tidak sempurna  dan tidak menerima sebarang rawatan kesihatan atas sebab kencing manis seorang lelaki  berusia 50an telah diberkas dan didakwa atas perbuatan biadap. Tindak tanduk lelaki ini tidak melambangkan ciri ciri seorang warganegara Malaysia.

Bukan dengan cara itu untuk menangani masalah..dan bukan semua perkara yang Najib kena uruskan sebagai Perdana Menteri. Pendapat penulis malang  nasib Najib Razak bila lahir sifat dan perangai warganegara Malaysia seperti ini  di zaman pemerintahannya.

Ini  satu ikhtibar dan teladan kepada kita semua.. Bukan semua masalah yang terangkum dalam Malaysia ini salah UMNO, salah BN atau salah Najib sendiri sebagai Perdana Menteri..

Tetapi salah kita..bila kita gagal untuk menyelesaikan masalah sendiri dan akhirnya menuding jari kearah orang lain.

JAGA JAGA DENGAN DOKTRIN LICIK PARTI PEMBANGKANG


1 comment:

  1. Bila senang lenang,bila dahkaya raya,hasil kemerdikaan,kadang2 lupa dari mana datangnya kekayaan yg diperulehi.Bila kemiskinan menimpa mula menyalahkan orang lain.Kenapa tak bagi penumbuk muka bapak dia,dia ingat PM dia punya bapak ke nak bagi semua pada dia.

    ReplyDelete